Kommande...

även om det just nu står väldigt stilla och är allmänt dött på socialisationsfronten, så är det saker på G! Nittonde april är det ju Festen med stor F för alla innebandyentusiaster, med undertecknad på plats i Globen tillsammans med andra ur Vöikers Damlag (Arnold pratade om att första ölen korkas upp vid avfärd från Växjö vid femsnåret på morgonen, kan bli en hård dag!).
31 maj planerar jag lite sköna toner i Kalmar med de bästa från Weset, bland annat Malle och Kusin Vitamin, för att lyssna till Håkan (jag lär visserligen få stå där själv, men det är ju som sagt Håkan!), Neverstore, Amanda Jenssen och Takida. Och med tanke på hur det begav sig i Kalmar årgång 2003, så finns det en hel del att se fram emot och Håkan var också deå en av de stora anledningarna till lyckoruset (andra saker som gjorde det, var popcornregnet Anna och jag fixade under Timbuktu, fullmånen och såpbubblorna till Vi två sjutton år, en röd KIA innehållandes sex pers i skydd från regnet och natt som aldrig ville ta slut).
7 juni är det återigen dags för en av de äldre kusin vitaminerna att fylla 30 (eller 29 plus moms som han föredrar att lägga fram det!). Senast det begavs sig ådrog jag mig en rejäl fylla. Var helt klar och sen vände jag på två minuter och blev askalas. Bror fick köra hem mig, mamma fick bära in mig. Kräktes vill jag också påminna mig om att jag gjorde. Och spelade match dagen efter.... Detta är något som fortfarande tas upp på de Karlssonska middagarna på Dalvägen i Weset....  Vad de talar om vill jag inte veta! Men det är ju kul att man kan förlänga livet på några genom ett gott skratt. Om inte folk skrattar med en, så får de väl skratta åt en!
Dessutom är det en otålig väntan på att Växjös numer enda vettiga uteställe ska öppna, Terassen!! Trots bojkotten från Wesetgänget förra sommaren p g a ställets snobbstämpel, så tog vi oss dit sista lördagen det hade öppet för sommaren. Vilken nit vi gått på! Stället är ju underbart!! Schysst musik, najs folk och trevlig inredning. We like!!



Men just nu är det jävligt dött....





Dagens soundtrack #3 (?): Mora träsk - Tigerjakt (:




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

englabarn

- and to know me as hardly golden is to know me all wrong, they were -

RSS 2.0