och vem blir inte ful...

i sextiowattsljus?!



Nu ser iaf håret nåtsånär ordenligt ut igen... för den ringa summan av 800 spänn. Vill man va fin får plånboken lida pin!

Dessutom blir det nog utgång ikväll med Lovisan och hennes gäng.... kan bli skoj!!




Dagens soundtrack: Veronica Maggio - Måndagsbarn

nu har jag...

kollat på äcklig film. jag mår illa. det är för mycket blod i I know who killed me. trots att lohan är med. jag kommer drömma mardrömmar nu.

Kräks!!



Dagens soundtrack #3: Marit Bergman - Out on the piers

och att hoppas...

på nåt fint
är att skjuta sig i huvudet



Jaaao jag har kommit igång med årsplaneringen, det känns som att det kan komma ett slut på det här också! Men nu blir det film, sen sova, sen vakna tidigt, sen färga håret, sen klippa håret, sen åka hem och göra ännu mer planering... Jobbar jag duktigt kan det bli utgång på lördag... Me like!! (:



Dagens soundtrack #2: Hästpojken - Lena 60

så vill jag skriva...

allt jag sett
så nån förstår
fast inga toner kan förklara
hur jag mår



Alltså, chansen var ju ändå övervägande stor att jag skulle få redovisa, ändå satt jag med förhoppningen att jag skulle slippa. Givetvis gjorde jag inte det (Filip och jag funderade på att skriva dit någon annan grupps namn, men det kändes liksom inte rätt!), utan det blev redovisningen. Och jag tappade bort mig fullständigt. Jag HATAR att redovisa. Det är inte så mycket själva redovisandet utan den förväntning jag bygger upp på mig själv innan själva grejen. Allting jag gör är dåligt. Fruktansvärt dåligt. Alla andra är mycket bättre och har dessutom gjort mycket bättre arbeten och förberett sig på ett sätt som tyder på sen sänggång och ett tidigt uppvaknande med mind-maps och fusklappar till hands. Detta är inte jag! Jag läser sällan in mig på någonting, vilket gör att när jag redovisar, har jag knappt en aning om vad jag pratar om. Eller jo, det har jag ju, men sen att kunna lägga fram det lite snyggt, utan att fuskläsa på diverse pappyrus, det är för mig fullständigt onödigt. Ge mig något jag är inne på och jag kan prata hur länge som helst, som redovisningen om Vöikers. Gick kanon! Dock fanns det andra hinder som tidsbrist och icke fungerande powerpoint-presentationer, men det gick galant ändå! Men den här skiten?! Nääää.... däremot ska jag göra en grym presentation av årsplaneringen. För det är ju en himla "tur" för mig att jag hamnat i den gruppen med två av de mest kritiskt granskande personerna i klassen. Känns ju tryggt... jag lär ju inte alls bli manglad, nej då!!


Grejen med hela en här trycka-ner-mig-själv-inför-stora-inlämningar-och-presentationer gör ju att när jag väl inkasserar de där VG-betygen, så blir det som en överraskning. Och sådana får man inte så ofta, varpå det gäller att skapa sig dem på eget vis...



Men nu har jag som sagt en årsplanering att göra.... och "det går åt helvete, käpprätt åt helvete"...
Var tog motivationen vägen?!



Dagens soundtrack: The Wombats - Moving to New York

om jag kommer dit...

igen
har du en plats där jag kan vila
en plats där jag kan känna
att jag är någonstans ifrån






Det enda att se fram emot den här veckan är onsdag 0900... Då blir det, äntligen, färgning och klippning hos Nannie. Det var ett tag sen... och det syns!! Blir dock inga pastellrosa extensions som jag haft funderingar på ett tag, utan vi kör på rött och svart som vanligt. Behöver inte krångla till det varenda gång jag går dit. Tar ju ett tag och få bort den svarta färgen och den här gången när det som färgades rött förra gången har blivit så ljust, så får det vara så den här gången oxå. Inget krångel! För övrigt är det mest en årsplanering som gäller... vilken måste bli färdig relativt snart, eftersom jag ska jobba hela nästa vecka...

Jag var verkligen nära på att ringa idag. Men det får bli imorn... kör en mjukstart med att ringa till jobbet och anmäla uppsägning till semestern. Så kan jag värma upp med det, genom att prata med någon man halvkänner och sen ta tag i det stora projektet och ringa nån helt främmande halvkändis. Gaaah!


Nää... plugg var det va?!



Dagens soundtrack: Lasse - En tätort på en slätt

The word...

is on your lips
Say the word!




Jaa.... nää, jag vet inte. Jobba en stund och skjuta på pluggandet tills imorrn. Låter som en bra idé!



Dagens soundtrack #2: Alphabeat - Fascination



image85image86image87image88image89image90image91

Emmie-helg....

howl howl...



gaff gaff


Terassen nästa helg då... haha




Dagens soundtrack: Hästpojken - Caligula

Det här är...

bubblornas tid...




"En kvinna önskar sig inte å mycket själva kyssen som bekräftelse på att hon väcker lusten att kyssa."

Elizabeth Hyatt-Woolf





Blir Alvesta efter många om och men. Inget Terassen... :( Nästa helg??



Dagens soundtrack #2: T2 feat. Jodie - Heartbroken

It really doesn't matter...

if all you say
is true
'cause everyone's been lying
so why shouldn't you?




Ensamhetsförtvining.... det är ett fint ord Lasse!



Dagens soundtrack: Sofia Talvik - It's just love


image84

man blir liksom...

bara besviken. på folk.



Jaa jag är tråkig. Men någon ska ju vara det.



Dagens soundtrack #3: The Killers - Mr Brightside

men ååh...

det stavas ju faktiskt blåsor... jag har inte stavningssvårigheter, dock är jag väldigt dålig på att läsa igenom det jag skrivit. Även när det gäller mer akademisk text... som jag för övrigt, utan att skryta, är rätt jävligt bra på!

Och sånt här sysslar vi med när Vislanda åker på storstryk i seriepremiären:

"Jag är en normal kille på 20 år som söker efter någon att göra lite udda saker med, t ex onanera och titta på snöflingor samtidigt som man stoppar stjärten full med frysta sköldpaddor, det är mysigt. Jag brukar även ligga med trafikdödade djur och ta  kort på förbipasserande, dom brukar se så förvånade ut, det är skojigt. Fredagkvällar gör jag oftast två  varma mackor, en äter jag och kallar jag för slyna och sen ligger jag med den. Gillar myskvällar, är ofta ute och går med min lama tax som heter Siv-Göran. Gillar även att springa naken med en abborre i munnen och tallkottar i armhålorna samtidigt som jag tittar på dåliga westernfilmer från 70-talet. Om du har liknande intressen kan vi kanske träffas och prata lite."

Fullt friska människor... !

Jag kallar det Wesetsyndromet....




Dagens soundtrack #2: Ashlee Simpson - Ragdoll

jag vandrar bara runt...

här i samma ring
och känner hur skorna klämmer...




Det är därför jag har blåser på båda lilltårna, samt mellan stortån och den tån "vad-fan-man-nu-ska-kalla-den-som-sitter-jämte". Så går det när man väljer att gå utan strumpor... ajaj!
Och jag har fått min bonus, var på tiden Apetong!!
Och alla lösa planer som fanns inför helgen, har efter hand försvunnit allihop, nu ser det mest ut att inte bli nånting alls. Ingen som vill följa med till Terassen imorrn?! :/


Det är iaf premiär i herrarnas div 5 sydvästra: Vislanda - Hovshaga 1900 å Tallevi... så nu vet ni var ni hittar mig varje helg fr o m nu.
På tal om fotboll, så ligger jag just nu på fjärdeplats i Smp:s Coach-tävling, på 8 poäng (Tack H!). Målet är att kamma hem mest poäng under en månad och på så sätt hamna på sportsidorna i Smp... det är nog min enda väg till de där femton minuterna av kändiskap!



Dagens soundtrack: Markus Krunegård - Stjärnfall

Det är ju trevligt...

att man såhär ett par månader i efterhand får reda på vad som sägs av fulla människor på krogen, när man själv inte är i närheten och kan bevaka.... Det underlättar dock att jag inte haft den här informationen tidigare, då detta faktum hade kunnat göra min sociala tillvaro något ansträngd från min sida. Nu har det som sagt gått ett par månader, så antagligen är det något som fallit i glömska vid det här laget...

Eller så är det något som har, eller fortfarande, diskuterats i diverse studentlägenheter och msn-konversationer.... Detta är något jag bävar för... Så det är dags att återigen dra på sig dansskorna och inhandla diverse alkoholhaltiga drycker för att skapa nya samtalsämnen, som förhoppningsvis kan släta över det hela... Varför jag lägger sådan tankeverksamhet på det här, har jag ingen aning om. Det finns inte så mycket att orda om. Antingen så stämmer det, eller så gör det att inte. Och är det någon som är intressera av att veta sanningen, är det ju endast att ta sig till grundkällan och fråga, d v s, mig!


För övrigt så var det ju jag, och inte Kirsten Dunst, som skulle fånga Ryan Gosling... Jag!!




Dagens soundtrack: Markus Krunegård - Jag är en vampyr (kommer antaligen räknas som årets låt!!)


image82

My man...

I've been trying to...

kill the pain by watching make-believe people's fake disasters.
And think if I'd been Elaine this misery'd
been followed by studio laughter. I've been looking so hard
for someone who could love me like Will loves Grace,
but they say "It's not like on your flat screen TV".
It's gotta be like on my flat screen TV.






Jaa alltsåå... näää, jag har inte ringt. Men liksom, det är en dag imorrn oxå. Kanske att jag ringer då istället?! Ska vi säga? Vi säger så!
Jag ringer imorrn.... erhmm

Och jag satsar en slant på att jag inte får min bonus den här månaden heller. Det är ju trevligt...



I've seen you around I can tell that you're just like me.
You'd rather watch reruns than deal
with the bad spin-off called life.
 I'll put the kettle on. Let's not speak,
talk ruins every conversation.
I've downloaded Dexter. Come, there's room next to me.






Dagens soundtrack: Billie the vision and the dancers - Overdosing with you

image81
Behöver vi säga nåt mer?!

and you're gone...

for good



Jomen så att... imorrn! Då ska jag ringa... det ska... jag.


Har hittat två nya favoritlåtar idag....

http://www.youtube.com/watch?v=qUWcBT82eJA

http://www.youtube.com/watch?v=HfznCeBFDgg



Terassen, Alvesta eller Garvaren på lördag?!




Dagens soundtrack: Sugarcult - Los Angeles

you sit there...

in your heartache
waiting on some beautiful boy
to save you
from your old ways




man kan lura andra men inte sig själv
och det tänker jag inte
för jag saknar de där juninätterna
som aldrig gick förbi utan
en polyfonisk signal
ord av ettor och nollor
och en vetskap om att inte vara ensam
om en tudelad uppmärksamhet
och en gemensam vetskap om
att ändå inte räcka till
och trots att jag alltid vetat om
att det aldrig var på riktigt
så var det iallafall där...



I wanna breathe that fire again...




Dagens soundtrack #4: The Killers - Mr Brightside






and I'll let you...

touch me
anyway that you want



Är trött, så trött. Ska egentligen jobba idag, men jag tar det imorrn. Här går man och spänner sig i flera dagar av rädsla för att inte hinna med det som ska göras och sen när en av sakerna är inlämnade och färdiga så släpper allt och man märker hur mycket energi som gått åt.
Då är det skönt att ha något att se fram emot... Som Kalmar den 31 maj. Sköna toner med Håkan, Takida och Neverstore, en massa braiga vänner och en hel del alkohol. Och till det vaknar vi med hotellfrukost, kan det bli mycket bättre?! Det är klart, 22 augusti på Amfium på Campus kan också bli helt okej.
Men just nu känns det väldigt långt dit.......



Och imorn ska jag prata i telefon... har jag bestämt!!


För övrigt så träffade jag min vapendragare från gymnasiet älinpälin idag, för första gången sen jag vet inte hur många Oléokvällar sen!!




Dagens soundtrack #3: Marit Bergman - Out on the piers




och på nåt sätt...

så säger kroppen i från... det är därför jag fick ångestkänslor idag innan seminariet började. Tryck över bröstet och svårt att andas. Jag tar det mesta på lite för stort allvar. I vissa stunder är det bra, men ibland blir det lite för mycket. Som nu. Då blir det bara ledsamt och tråkigt och jobbigt... trots at solen lyser och värmen skvallrar om ballerinaskor och solbruna armar. Jag måste plugga. Jag måste träna. Jag måste jobba. Och ändå räcker det inte till. Hur mycket man än gör så det blir det aldrig tillräckligt bra....



Men imorrn ska jag iaf träffa sötnötsevelina och få min guldtröja a la 2008!


Dagens soundtrack #2: Elin Sigvardsson - Save me from myself (homesick version)


image79

Lätt att sola med en stor röd sak i vägen...

if only you...

could see that I'm burning



Jomen så att... nu är jag äntligen färdig med semiareupgiften tills klockan 1400 idag. 18 sidor skrapade jag ihop, efter fattigt fantiserande och begrundande om att placera fenomenen i ett annat sammanhang. Grattis till mig. Nu har jag ont i magen och måste hinna färdig med diverse grejer innan första föreläsningen med Skadeprevention började vid 1115. Slutar 1600... sen jobb... tråkdag helt enkelt. Men solen lyser iaf! (:


Dagens soundtrack: Markus Krunegård - Jag är en vampyr

annat som liksom...

dyker upp sådär i huvudet är hur vackert Kinnarps Arena lyser upp mörkret när man åker förbi J-köping på natten och hur mormors ö liksom ligger där ute i vattnet... varje vi gång vi åkte förbi, på väg uppåt i landet pratade hon alltid om den där ön. Om att bo där. Det var mormors ö. Den kommer alltid vara mormors ö, även om det givetvis är någon annans ö med ett annat namn som jag för tillfället inte kan förmå mig att komma ihåg. Men jag tycker om minnena av mormor och mig i baksätet på semester, med mamma och pappa där fram och trots att man oftast hittade mormor med en cigarett i handen så rökte hon aldrig där bak i baksätet, trots att mamma gjorde det med rutan nere i framsätet. Hon var nåt alldeles särskilt vår mormor. Darude - Sandstorm, gillade hon. Hur många 70plus tanter gör det egentligen?!


Dagens soundtrack #2: Darude - Sandstorm


El grande finale...

varit en helg med en hel del guldregn, det bästaste givetvis i fredags (Sötnöten är uppe i J-köping idag för att hylla hjältarna och pussa Thörnberg från mig!!) Trodde dock AIK skulle ta hem guldet igår, men så blev icke fallet. IKSU lyfte sig rejält under matchen och tog hem det i första finalen.
Seg bussresa. Har en tendens att bli åksjuk, vilket ledde till att jag tog åksjuketabletter för att kunna plugga på bussen. Shit va seg man blir av dom! Blev inte sådär jättemycket plugg om man säger så, mest Mp3 och sova. Så idag blir det till att ta igen det, är fortfarande inte färdig med seminarieuppgiften tills imorrn och måste gå och jobba idag oxå. Tror jag får dela upp det och ta resten imorrn... ev hoppa över första föreläsningen imorrn, men det vettefan alltså... :/ Hmm... kanske skulle börja istället då, så att jag kommer någonstans.....


Har sovit med min Hv-halsduk sen i fredags.... känns tryggt så... lite mindre ensamt!! (:



Dagens sountrack: North Banks... fortfarande...


image70image71image72image73image74image75image76image78

SM GUUUUUUUUUUULD...

Shit alltsååå.... jag ska upp halv fem imorrn och spendera hela lördagen på två andra Sm-finaler finns ju inte en chans att jag kommer kunna sova, men det finns INGET som slår ett SM-guld i hockey. Inte när det går till mitt Hååvee blåå!!

FYYY FAAAAAAAAAAAAAAAN VA GÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Thörnberg <3





DAGENS SOUNDTRACK HELA HELGEN LÅNG: NORTH BANKS SUPPORTERS!!

varför...

kan man inte få ha sina saker i fred?! Här ligger mina sommardäck till Betsy helt stilla ur vägen för allt och alla nere på Apetong.... och så går nån JÄVEL och snor dom! Okej att det däcken är schletna som fan, men dom sitter på alu. fälgar och jag körde hela jävla förra sommaren med vinterdäck eftersom jag aldrig fick dom av f d ägaren och nu när jag har dom, går nån JÄVEL och snor dom.... antagligen! Dom låg jämte min brors däck nämligen, oxå dom på alu fälgar och hans är borta..... var är mina?!
Behöver jag ens nämna raseriet som bubblar upp inom mig, med tanke på min brist på anger management!?!




AS!


(det stör mig oxå att det kan vara sista hockeymatchen för elitserien den här säsongen och varenda artikel handlar om LHC. det är ett lag till i den här finalen och det är de som kommer ta hem hela skiten!! tråkigt för de s k journalisterna att de missat detta!)

när faller du i gråt...

när faller du isär
och när faller du för tanken
som har burit allt det där





nu är jag lite trött på att höra från mamma och diverse kompisar i olika umgängeskretsar att jag är fin. att mitt hår är fint. och dylikt. kan ingen ANNAN säga det. någon gång liksom. inte för att det inte uppskattas, men det faller i glömska så lätt. tas för givet och blir till vardag. inget med glitter, stjärnfall och fyrverkerier. jag vill ha glitter. jag vill ha stjärnfall. jag vill ha glitter. men mest av allt kanske jag bara vill ha lite uppmärksamhet. nåt mer än mmm och tystnad liksom.




Dagens soundtrack #3 (?): Lasse - Vänta


image69

men framför allt vill jag ha en MLP t-shirt...

haha..

jag vann! Har det nåt att göra med att ena programledaren oxå är från Weset?! ;)


P3-prylar till moi!

Hmmm...

den har morgonen har jag haft en mindre besökare än vad jag hade på hela dagen igår. Är det dags för rekord mån tro?!
Andra saker att notera från morgonen är att jag hade 20 av 20 i Morgonpassets introtävling, är det dags för ett pris nu?! Jag har också tagit mig i kragen och svarat på mail. Det är ett steg i rätt riktning iaf.

Och ikväll kommer guldet hem igen... (: In med Pelle på rinken också, trots Davidssons storhet så är det #7 som är Mr HV och det har han varit sen Mr Stillman himself la skridskorna på hyllan...


Men nu måste jag göra nåt ansvarsfullt och vuxet och sånt där tråkigt... kan inte sitta här hela dagen!



(och imorrn blir det Sthlm och SM-finalerna i innebandy.... troligtvis..)



Dagens soundtrack: Foreigner - I wanna know what love is ... Tack P3!

och förresten...

jag skulle ju plugga
jag hamnade här

http://www.youtube.com/watch?v=y6rhhfxjTGo

Det är en pojk i min smak det...



Dagens soundtrack #3: Kleerup feat. Marit Bergman - 3 AM

ojoj...

en så oerhört meningslös föreläsning idag. Spenderade istället ett A4 på att kladda. Väl spenderad en och en halvtimme. Not! Däremot fanns det andra saker som liksom vägde upp det hela...
Har dessutom skrivit på hyreskontraktet och gjort Cooper- styrke- och spänsttest med innebandyn... Det var min dag det. Nu blir det plugg...igen!





Dagens soundtrack #2: Led Zeppelin - Stairway to heaven

Utöver...

gårdagens omtalade ormfobi, har jag även telefonfobi. Jag HATAR att ringa. Det är knappt jag ringer till folk jag känner väldigt väl. Och nu har det fallit sig så att jag fått numret till en av mina ledaförebilder. Och hon tycker jag ska ringa till henne, så hon kan hjälpa mig med min träningsplanering. Kan någon hjälpa mig?! Kan man gå en snabbkurs i hur man botar sin telefonfobi?!



Dagens soundtrack: Marit Bergman - Out on the piers


och förresten...

borde teve ha en varningsskylt varje gång de visar en orm, så jag kan blunda eller titta åt ett annat håll. Jag har sån fobi för kräken!! Man kan inte ens kolla på Sverige pussas och kramas utan att de ska vara där och åma sig. Jag HATAR det. Får rysningar i hela kroppen, varje nerv spänner sig och jag blir på fullt allvar inställd på att det är nåt som krälar under sängen och kan därmed inte ha fötterna på golvet. Dessutom kommer jag nu att drömma mardrömmar... inga hemska där jag blir ihjälkramad av någon boaorm, utan mer ett hopplöst närvarande av de där väsiga sakerna, där jag inte på något sätt kan komma undan och dessutom visar det sig oftast att jag måste ta hand om dem, djurvän som jag är...... VARNINGSTEXT FÖR BÖVELEN!!!


Iiiiiiihh......



Inte ens Björns uppenbarelse kunde släta över det hela...ryser fortfarande......... gaaaah!!


Dagens soundtrack #3: fortfarande NBS



det finns inte mycket...

som ger så mycket glädje som en grym vändning i andra perioden av ett gäng hockeylirare från småland... Det är fördel HV nu och guldet ska tillbaka där det hör hemma, på fredag!!
Jag älskar mitt Håve blåå rätt mycket mer än de flesta saker här i livet...



Dagens soundtrack #2: North Banks supporters, Kinnarps Arena

kaka...

jag hinner inte med det här. Jag hinner inte knappt andas. Det är mycket nu. Blir föreläsning med Wikegård nästa torsdag oxå, fick en plats till slut.
Ska egentligen göra power point-presentation, men hamnade med första seminarieuppgiften till nya kursen "Idrottens kulturella förutsättningar" (äntligen en kurs jag inte känner mig helt efterbliven i!!)... Och om tjugo minuter måste jag ner till jobbet, vilket gör att jag missar stora delar av matchen idag (lite tur dock att den inte börjar förrän 1930). Får bli Radiosporten idag, istället för kanal 5.

Btw, nån som vet varifrån man får tag i en rosa flamingo?! Som kan stå på golvet.... och helst något närmare Växjö än Malmö!! Hade varit oerhört fräsigt att ha i mitt nya place... Har gått ifrån det helgröna badrummet från förra lägenheten, med att blanda i rosa i det hela. Finns en grymt snygg sophink på Lagerhaus som skulle passa perfekt!!!



Dagens soundtrack: Barry Louis Polisar - All I want is you

och den stund...

som jag kände som nära
var blott alvedon...



Nu är jag hemma igen. Åkte i ilfart hemifrån vid 1225. Beräknad tid att köra var 1215 och då hade jag ett inplanerat bensinstopp hos shejken nere vid krysset. Givetvis är jag alltid sen, det är en ny ovana jag lagt mig till med. Innan har jag bara varit sen till förfester när vi ska ut, då är jag alltid sist. Men nu är jag sen för jämnan.
Spenderade ett par timmar på biblioteket med Barn- och ungdomars talangutvecklingsuppgiften efter den mycket uppskatade föreläsningen, därav begav jag mig till Teknikum och Vöikers klubblokal, för att tio minuter senare köra tillbaka mot Teleborg (varifrån jag körde cirkus tjugo minuter tidigare!!) för att hamna hemma hos lagkaptenen i laget, Miss Fredin. Där diskuterades transportproblemet på lördag, varav en halvfärdig lösning gjordes... En timme senare, befann jag mig på V's dörrmatta, som ligger två hus ifrån min kommande dörrmatta, för att tjugo minuter senare befinna mig i köket på Stallarna, för första gången i min studenkarriär. Två timmar senare påbörjade jag min hemfärd. Nu sitter jag här. Varför berättar jag då det här?! Inte en jävla aning...



Men den där blicken gjorde hela dagen......




men det visade sig dagen därpå
att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria.....









Dagens soundtrack #2: Lars och Lisa - Kom änglar ("Nu Lisa, ska vi välta hela Östergötland)





If I was a flower...

growing wild and free
all I'd wanna is you
to be my sweet honey bee



Ehh jahaa... då ska man för första gången den 16:e augusti, bli växjöbo. Inte vislandabo som de 23 tidigare åren.... känns lite märkligt, men det får jag väl vänja mig vid. Måste bara in om HSB och skriva på kontraktet, men lägenheten är min iaf. Iiih läskigt. Men det kanske är dags att växa upp nu och ta hand om saker och ting själv, istället för att pappa ska göra det åt en?! Iofs, han lär nog få dra ett lass åt mig iaf... ;) Vem ska han annars ha och gnälla över?!

Och nu måste jag slänga i mig nåt att äta lite fort, sen föreläsning, sen plugg, sen möte med SM-finalåkarna på lördag och under den tiden måste jag bestämma mig för ifall jag ska göra ett ebsök på CSM-förfesten på Stallarna. Har ju betalt 70 spänn och hinner jag göra en del av pluggandet, så kanske det blir en snabbvisit, nykter dock!!


5-1 5-1 5-1 5-1 5-1 5-1 (för att citera Sara!! ;)




Dagens sondtrack: The Moldy peaches - Anyone else but you


image68

Hur söt får man blir?! Måste komma från hans faster..........................

Ett kungadöme...

för en kram...


Det var längesen jag fick en kram, men idag har jag fått två!! Först för att jag sprang på SARisAn i F-fika-huset och sen för att jag råkade ha koll på var Philip den gode hade ställt sina skor. Det var najs!! (: Man borde kramas mer tycker jag....
Och nu när det hockey... förväntar mig ett grymt tifo och en seger i Hv:s favör... däremellan måste jag plugga en del. Sjukt mycket att göra nu för tiden....




Dagens soundtrack: Niccokick - Awake from the dead my dear best friend



men jag...

stannade på mitt rum
och såg dagarna gå...



Väldigt trevlig kväll igår, dock kanske en aningens mycket alkoholintag, vilket resulterade i en söndag full av softish. Vilket krockade med min pluggplanering... så nu känner jag mig en aningens körd. Men det var det nog värt. Sing star och Buzz fram till klockan tre. Hemma lagom vid fyra, efter att ha spatserat de två och en halv kilometrarna hem... I höga skor (eller njaa, det blev strumporna halva vägen erhmm...) Och det där skrålandet ökade på hesheten som den här förbannade förkylningen fört med sig...Fast värst är nog och va täppt i näsan konstant....
Och helt plötsligt är vi många fler som ska till Kalmar, kan bli grymt skönt!! Josi, Emelie P, Jenkapenka, Maccan, Lovisan, jag och ev SweetMarie och Malle. Och jag vill dit och se min älskade Håkan... han dyker dock upp i Ljungby tillsammans med Magnus Uggla, så det blir kanske två gånger på samma sommar. Inte mig emot...


Näää... kanske ska kolla upp hur kommande veckan ser ut?! Få tillbaka lite koll på läget....



Dagens soundtrack: Papa Roach - Last resort




bloggo...

snart dags att börja förbereda för singstarkväll med "the girls"... Lite öl och lite nasalt skrål (för egen del iaf)... Gick ju bra iaf igår, tror det vänder nu Hv... Men ändå, släpp in #7 P Gustavsson på isen!!

Städat hela dagen, ser mycket mer najs ut utan damm. Varför är man så dum och inskaffar enbart mörka möbler?! För att det är snyggt givetvis, men ändå... det ser dammigt ut redan nu... :/



Och första gången jag hörde dagens soundtrack på P3 idag... hoppas det blir fler, grym partylåt!



Dagens soundtrack: Ashlee Simpson - Outta my head

Meeeh...

LÅT PER GUSTAVSSON FÅ SPELA FÖR F-N!





någon dag...

kanske jag kör över dig
här utanför...



Faaan va det suger ibland. Varför kan man inte vinna nån miljon?!
Hittade dessutom världens underbaraste klänning. Kärlek vid första ögonkastet... dock inte priset. Vilken tur att jag hade MVG i syslöjd och sydde min egen kavaj till studenten (det var iofs för varmt att ha den på sig, men den hänger i garderoben iaf...). Nu gäller det bara att hitta nåt liknande mönster..... Jaahopp...!



Dagens soundtrack #2: Adam Tensta - Back before you know it


image67

Betsy on her way to school...
 

dom kunde säga...

vad som helst till mig
dom kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig
har alltid fått mig upp i ringen




Täppt i näsan och ny visdomstand på G... Fredagen kunde börjat bättre... den kunde ju iofs börjat sämre oxå!




Dagens soundtrack: Kleerup feat. Tityo - Longing for lullabies

så dum som jag är...

kan jag inte förstå
hur jag ska bära mig åt
för allt blir fel
och nu vet alla om
vad jag sa till dig...



Blev ingen match för F12, för jobbets skull. Blev inget jobb, för bekvämlighetens skull. Det blir imorrn istället, tänker inte trängas med femtielva personer som tvunget måste jobba över när det är dags för min tur.... Så jag ska spendera den här fredag på jobbet oxå. Tur det blir Singstarkväll med Malle och Kusin Vitamin på lördag.... givetvis med alkoholhaltiga drycker i glasen....


Terassenpremiär 26:e... Finally!!



Dagens soundtrack #3: The Slaves - Everyone's on drugs

hjälp...

har varit och hämtat min älskade dator. Fungerar bra som attans. Däremot har ett problem upstått.... vad jag har för lösenord till msn?! Försöker återställa det, men det separ sig... har testat orden jag brukar ha.... men icke! gaaaah....



Dagens soundtrack #2: Sum 41 - Still waiting


image64image65

Om jag flyttar, blir det istället för bilder som de här, sådana här:

image66

Humor a la Olympen, Vxu

tråk tråk tråk...

Dagens S-torp problem:

- bärbara är full av virus och är numer inlämnad för en ominstallation av Windows (byebye all musik, bilder etc. Tur man blivit godkänd på alla uppgifter. Note to myself: alltid spara på USB. Note #2: ALDRIG mer glömma USB-minnet i skolan)
- Lyckats med att låna böcker på biblioteket tillräckligt länge för att få total mängd av böter på dom. Varför kommer inte påminnelsen en dag innan som den brukade göra? (För att snikna universitetsbiblioteket vill lura sina fattiga studenter på pengar, särskilt de som försöker undvika att köpa kurslitteratur)
- Har en gruvlig ångest över hela flyttgrejen... dels för att jag måste RINGA och kolla lägenheten först. Jag har telefonfobi, sms kanske?!
- Lyckats fixa virus på pappas stationära dator oxå! Dock lyckades jag trolla bort problemet, men nu är den ungefär lika snabb som en pensionär ute på söndagskörning.
- "Äntligen" fått reda på att jag behöver betala spelarlicensen... när säsongen varit slut i en månad ungefär. Så det blir ytterligare 750 att lägga på de 940 jag måste betala till IF Metall, så min chef inte kan göra sig av med mig (som han redan gjort två gånger, trots att han själv skrivit på  och godkänt min studieledighet, därav ingen bonus för lilla mig, som jag ihärdigt väntar på!!!)
- och behöver jag ens nämna det faktum att HV fortfarande inte fattat att de spelar SM FINAL (!!!) och därav har ett motstånd man måste SPELA mot. Det går INTE bara ställa in skridskorna, som i tidigare matcher... Bara för att man varit överlägsen i grundserien, betyder inte det att man vunnit hela skiten. Fem matcher kvar nu, Kenta: In med Pelle, så nån kan visa de andra gubbarna hur man offrar sig för laget, utan att dra på sig onödiga utvisningar!!!!


Och idag blir det plugg, hela dagen inne i la stada och sen avslutningsmatch med F12, därefter jobbet (som jag inte kommer hinna med p g a matchen!!)

Tråk tråk tråk......





Dagens sountrack:  http://www.youtube.com/watch?v=VtL2bQc5-A4

Caligula väntar...

nog ändå
för nånting har stannat för oss två



Hmm... fick precis erbjudande om en lägenhet i augusti. Och hel plöstligt blir jag väldigt väldigt osäker. Campus? Växjö? Massa studielån? Kan ingen bestämma åt mig? Mycket enklare såå...

Det här är till Dig Sara:

http://www.youtube.com/watch?v=LL2Kp0KO8vk





Näää.... ta mig i kragen!!


Dagens soundtrack:

http://www.youtube.com/watch?v=jFvC2T5Gx44

träna var kanske inte...

sådär jättesmidigt... Man tycker jag borde lärt mig efter vinterns pencillinkurer, men icke!! jaja en halsböld till ska man väl kunna klara av, så länge jag inte kvävs den här gången heller... nu är det ju iofs inte så farligt... än. Men det är lika bra att förbereda sig på det värsta, så slipper man bli besviken sen. Brukar funka bra...


Och eftersom hockeyn går åt helvete kan man ägna sig åt det här istället

http://www.youtube.com/watch?v=jIftFIG1j_c

http://www.youtube.com/watch?v=l7nsnnf7cZg

http://www.youtube.com/watch?v=O4THv5SYfBo



och annat som jag snott från http://flygandeelefanter.blogg.se

- Vilken är det mest pinsamma band du lyssnat på?
Mina Spice girls dagar kan jag stå för, men min första CD-skiva var Werner & Werner- Kockarnas julskiva... och jag tyckte den var kul!!
- Hur många timmar har du suttit som mest vid datan?
4 timmar typ...
- Vilken färg har din cykel?
Alla de möjliga, eftersom nån bytt färg på den hundra gånger. Men jag vill måla den polkagrisrandig nu...
- Blondin eller brunett?
Brunett.... fast åt det väldigt mörka hållet
- Vilken färg har du på texten på msn?
Beror på vilken dator, på min mesrosa och på den här svart
- Vilket stjärntecken är du?
Vattuman
- Har du diskmaskin?
Nope
- Rakar du av dig dina ögonbryn?
Eller hur!!
- Har du husdjur?
En hund, en katt, två hästar
- Vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
Min lilla duva... då och då!!
- Är du kär i någon just nu?
Svar nej
- Har du sagt "lol" någon gång under ett samlag?
Eller hur!!
- Har du ätit godis för hundra kronor?
Sammanlagt under min livstid? Jo visst!
- Vad är du beroende av?
Mjölk
- Vad har du för fobier?
Ormar, höjder och en massa skit som är väldigt underliga...
- Hur lång är du?
172
- Om du var ett verktyg, vad skulle du vara då?
En sekatör... bara för att det är ett roligt ord
- Sover du med gosedjur?
Bluey - Hv's maskot och en blå enhörning...
- Vad har du som ingen annan har?
Min ena tatuering har ingen annan...
- Vilken mobil har du?
Sony Ericsson W380i
- Vem var den senaste du fick mms av?
Min svägerska
- Vem var den senaste du fick sms av?
Malle
- Vem ringde dig senast?
Pappa... han hade skickat ett tomt sms... av misstag
- Är du förlovad?
Med mig själv isåfall
- När duschade du senast?
Idag
- Vem tänker du på nu?
Malle... eftersom jag pratar med henne




Dagens soundtrack #2: Tegan and Sara - The con

Jag flyger högt...

och det
känns som jag faller igenom igen
jag vet inte vem jag är
men jag vet att jag är din




Har ingen feber iaf.... även om det känns allmänt märkligt i huvudet och kroppen. Vanligtvis ligger jag med täcket som en kokong runt mig, men inatt var det bara fötterna och händerna som behövde värme, typiska emmie-börjar-bli-sjuk-tecken... Men än så har det inte hänt så mycket.... så det blir nog lite träning idag iaf. Måste ju fixa kompletteringsuppgiften, så det är pulsband på sen! Skrev stödantcekningar till ena delen av litteraturen till talangutvecklingsuppgiften. Råkade visst bli sex sidor, men jaja... har ju nåt att arbeta med iaf. Och det känns som att jag förlänger tiden till att knåpa ihop en arbetskravanalys tills imorrn innan föreläsningen. Ja det gör jag. Hockey ikväll ju!!


Seriöst sugen på en resa till LA... Mmm jaja...


Kissnödig...




Dagens soundtrack: Håkan Hellström - För sent för Edelweiss




Planer på G...

att dra till LA med Malle och tatuera oss av Kat von D.... Hur cool hade inte det varit?! Frågan är dock; vad kommer det gå på?
Egentligen spelar det ingen roll, för jag har aldrig varit någonstans, så en del pengar kan spenderas på detta ändamål. Får bli en hel del jobb för att få ihop cash, men vilket äventyr!! Med Malle i stora världen och göra det häftigaste som finns! Me like!!


Har virusscannat min dator hela dagen, tror det ska vara åtgärdat nu. Nästa fråga dyker då upp; var kom det ifrån?!



Börjar nog bli sjuk....... :/





Dagens soundtrack #2: Von bondies - C'mon c'mon


image62

Bästa vännen min...

image63

Idolen vår

Allvarligt talat...

okej att all mighty Facebook är ett tidsfördriv som fyller sin funktion på ett utmärkt sätt, men det känns ändå som att folk borde ha något bättre för sig klockan 0422 och 0635 på morgonen än att utmåla mig som bitter! Vilket jag för övrigt redan är väl medveten om...
En av alla de här oerhört lama "applications", som man självklart ändå addar, är Sweetest person contest. I denna oerhört trevliga application, kan man utnämna folk till antingen "Sweet" eller "Bitter". Två dagar i rad nu har jag blivit informerad via mail, att "Oh no. Someone thinks you're bitter". Då jag inte får reda på vem som gör detta, så får jag helt enkelt skriva mitt försvarstal här, istället för att läxa upp personen/personerna i fråga rent fysiskt.
Fine, jag är bitter. Men det vet jag om! Frågan är ifall de har någon aning om varför?!
Förresten så spelar det liksom ingen roll, för mit bland alla dessa oviktiga personer, finns de viktiga. Och så länge de ser mina bra sidor (och har vett nog att säga till när mindre bra kommer fram) så spelar det ingen roll med någon fånig utmärkelse, på nåt lameass community!!

Man kan ju också undra vem det är som är bitter, när man inte har nåt bättre för sig vid den tiden på dygnet än att logga på F-book!



Bra start på dagen... (:


För övrigt tror jag att jag fått virus på min dator... igen!





Dagens soundtrack: The Dora Steins - Stay (you don't have to go)

I'll be gone...

http://www.expressen.se/noje/1.1111495/broder-daniel-i-sorg-efter-gitarristens-dod


Skolresan i fyran/femman, har inte riktigt koll på när. Vi hade disco på vandrarhemmet. De häftiga pojkarna i min klass hade ett band som de säkerligen fått av en långhårig storebror med slagtakt. På det där bandet fanns två låtar. ABC 123 och Work. Med Broder Daniel. BD har funnits med ända sen den dagen och de kommer finnas där för en lång lång tid Och då blir det lite sorgligt att en av de som fanns där från början, inte orkade längre.



Dagens soundtrack #2: Broder Daniel - I'll be gone


så vill jag skriva allt jag sett...

så nån förstår
fast inga toner kan förklara
hur jag mår



Påminner fortfarande om Donatella Versace, däremot har jag numer en någorlunda ren bil (om man bortser från alla miljoner asfaltsprickar). Vad gäller härnäst?! Städa eller plugga?!  Trevlig lördag... not!

Var har motivationen tagit vägen?!




Dagens soundtrack: Veronica Maggio - Måndagsbarn

just a mortal...

with potential of a superman



vaknade upp med en botoxinjektion i underläppen. Eller jaa, en något mystiskt uppsvullnad underläpp. Varför har jag ingen aning om. Lustigt ser det ut iaf, då botox inte är något jag behöver. Inte i läppen iaf... Sen är jag inte sådär jättebevandrad i plastikoperationsvärlden, så det är mycket möjligt att det inte är botox man sprutar in där, utan nåt helt annat. Måste erkänna att researchen här inte varit den bästa...

Målet med den här tre dagars ledigheten (studerar man medföljer lediga dagar, denna veckan infaller den redan på måndag! Och torsdag... ) är att formulera en arbetskrav - och kapacitetsanalys för elitinnebandyspelare, läsa igenom all litteratur till presentationen för Barn- och ungdomarstalangutveckling och .... möjligtvis rengöra Betsy ordentligt. Beror naturligtvis på vädret, idag ser de ju visserligen ljust ut för att frysa händerna tillbaka till istiden men å andra sidan är det bara första dagen av ledigheten. Det kan bli varmare!




Dagens soundtrack: inte kommit riktigt så långt än...

Det är nog så...

att ibland, då och då, behöver jag lite anger management. Men det är ju så tråkigt och så typiskt mig!
Så är det bara... (:


Dagens Hit FM Gold är den här;

http://www.youtube.com/watch?v=etqVnea3PwY


Idag är det fredag. Ikväll blir det jobb. Mindre trevligt... Dessutom smakar påskkycklingar i skum inte särskilt bra, så istället blir det lite A-town och träning.... utan pulsband. Det tar vi en annan dag... Nu när man är så slarvig och missar en föreläsning..... erhmm!


för att satsa det sista på mirakel...





Dagens soundtrack: The Sounds - Ego ... idag igen

precis hemkommen...

efter en sjukt underhållande föreläsning med David Lega (den mannen är definitivt någon att se upp till!!) och hockey med SweetMarie... På måndag börjar det, snart är guldet tillbaka där det hör hemma! (:


Och jag köpte nya skor. Vad skulle jag med dom till?! Men dom hade kostat 599 (och jag trånade efter dom redan i början på året) och nu kostade do mbara 299.... Det kunde jag väl få göra?! dessutom hittade jag nya jeans på H&M... men det får faktiskt vänta!! Lite duktig är jag väl då?! Har jag tur så kan jag snart köpa en strl mindre i dom oxå.... (:


Nattinatt...



Dagens soundtrack #2: The Sounds - Night after night

så dum som jag är...

kan jag inte förstå
hur jag ska bära mig åt...



Väntar på att klockan ska slå 1800... Just nu är hon 1438. Jag har suttit här sen 1230. det börjar bli sjukt tråkigt. Borde plugga, men det går inte sådär himla jättebra faktiskt. Har precis läst igenom SweetMaries årsplanering för ett elitlag hon gjorde på sin tid och drabbades av en hemsk prestationsångest. Vad fan gör jag här egentligen?! Jag kanske inte duger mer än till att knyta armering på Abetong för resten av livet?! Är det så illa?!




Dagens soundtrack: Vapnet - Kalla mig

det kallas...

tvivel
det där som stör
det kallas för en klump i magen
och ett konstigt humör




Det där... gick ju kanske inte så bra. Men jävlar i att var det är kul att lira plastbandy!!
Och dessutom har jag lyckats rekrytera min svägerska till träningskompanjon, så nu ska vi börja ta oss i kragen. Jag ska bli top notch! Så det såå....
Och imorrn, då ska jag nog försöka vara trevlig. För omväxlings skull... dessutom ska jag spendera tid med SweetMarie


Dagens soundtrack #3: Timo Räisänen - Sweet Marie



image61

av någon outgrundlig anledning har jag en gitarr. fick den i födelsedagspresent. förra året. hitills kan jag spela introt till smoke on the water och melodin till bd:s shoreline... den har dock numer fallit i glömska...!

....

image60

Kommande...

även om det just nu står väldigt stilla och är allmänt dött på socialisationsfronten, så är det saker på G! Nittonde april är det ju Festen med stor F för alla innebandyentusiaster, med undertecknad på plats i Globen tillsammans med andra ur Vöikers Damlag (Arnold pratade om att första ölen korkas upp vid avfärd från Växjö vid femsnåret på morgonen, kan bli en hård dag!).
31 maj planerar jag lite sköna toner i Kalmar med de bästa från Weset, bland annat Malle och Kusin Vitamin, för att lyssna till Håkan (jag lär visserligen få stå där själv, men det är ju som sagt Håkan!), Neverstore, Amanda Jenssen och Takida. Och med tanke på hur det begav sig i Kalmar årgång 2003, så finns det en hel del att se fram emot och Håkan var också deå en av de stora anledningarna till lyckoruset (andra saker som gjorde det, var popcornregnet Anna och jag fixade under Timbuktu, fullmånen och såpbubblorna till Vi två sjutton år, en röd KIA innehållandes sex pers i skydd från regnet och natt som aldrig ville ta slut).
7 juni är det återigen dags för en av de äldre kusin vitaminerna att fylla 30 (eller 29 plus moms som han föredrar att lägga fram det!). Senast det begavs sig ådrog jag mig en rejäl fylla. Var helt klar och sen vände jag på två minuter och blev askalas. Bror fick köra hem mig, mamma fick bära in mig. Kräktes vill jag också påminna mig om att jag gjorde. Och spelade match dagen efter.... Detta är något som fortfarande tas upp på de Karlssonska middagarna på Dalvägen i Weset....  Vad de talar om vill jag inte veta! Men det är ju kul att man kan förlänga livet på några genom ett gott skratt. Om inte folk skrattar med en, så får de väl skratta åt en!
Dessutom är det en otålig väntan på att Växjös numer enda vettiga uteställe ska öppna, Terassen!! Trots bojkotten från Wesetgänget förra sommaren p g a ställets snobbstämpel, så tog vi oss dit sista lördagen det hade öppet för sommaren. Vilken nit vi gått på! Stället är ju underbart!! Schysst musik, najs folk och trevlig inredning. We like!!



Men just nu är det jävligt dött....





Dagens soundtrack #3 (?): Mora träsk - Tigerjakt (:


Lite beslutsångest...

plugga träningslära och årsplanering för ett elitserielag i innebandy eller träningslära och presentation av barn- och ungdomarstalangutveckling. I all den ångesten blev det att jag hamnade här. Och istället för att välja en av de två alternativen, drar jag ut i ösregnet och ser till att hästarna kan komma in tidigare. Jag är så godhjärtad. Varför fattar ingen det?!

Och förresten, om det är nån som vill göra uppgiften med talangutveckling med mig, så gärna! Det är en paruppgift nämligen (det är de visserligen båda två, men jag har ju som sagt problem med tvåsamhet!!) och jag tror inte att någon går på idén om mina multipla personligheter, så jag söker en partner.... rent akademiskt alltså.

Börjar känna igen det här... inte bra. Inte bra alls....




Nersläpp om fem timmar och fyra minuter. Och jag har inte tränat på ungefär fyra veckor. Det kan bara gå åt helvete....






Dagens soundtrack #2: The Sounds - Ego

jag har...

en träningsväska som luktar. Jävligt illa. Eller är det skorna?! Idag är det match... i vilket fall som helst.



Äntligen

http://www.youtube.com/watch?v=yGNvjAWaRhA



låt mig komma in
du vet
jag vill bli din




Dagens soundtrack: Markus Krunegård - Jag är en vampyr

vill du...

men kom då
jag är ju här och väntar på dig
ett tu tre på marken
sitter och väntar
modigt på sparken
foten i huvudet
Gud vet vad som hade hänt om inte...



Jag har en tendens att fastna, i låtar, filmer men särskilt i serier. Skulle tränat idag, men sen var det bara fyra avsnitt kvar på säsong två av Buffy och sen var det bara tre och klockan rann iväg och sen var det de två allra sista och allra bästa, men samtidigt värsta, avsnitten kvar och då sa jag nej. Det blir ingen motion idag. Det blir Buffy-sticker-ett-svärd-i-angel-som-får-tillbaka-sin-själ-precis-när-acathla-öppnar-sig-och-ska-sluka-världen-och-angels-blod-är-det-enda-som-kan-stänga-av-hela-skiten och en himla massa tårar. För det är så sorligt. Det är så vackert. Och varenda gång jag fastnar såhär så påminns jag om att någon jag kände en gång för längesen, sa att jag lever i en drömvärld. Och jag har nämnt det innan. Och jag lär nämna det igen. Och så är det kanske. Men varför skulle jag inte?
Jag lever hellre där. Det känns verkligare än något annat, trots demoner och hejarklacksledare som börjar brinna. Tro mig, jag har försökt leva som dom andra. Som er andra. Men varje gång får jag bevisat för mig att det är bättre som jag har det. Jag förstår inte riktigt meningen i att bjuda ut sig själv på billigast sätt för att få folk att tycka om en. Folk tycker om sig själva. Så är det bara. Det är inte särskilt många som har tid över för någon annan. Det är inte särskilt många som tar sig tid att lära känna en person tillräckligt för att inse att den personen är något bra. Och jag tror definitivt inte att någon orkar lägga den tiden på mig. Så därför, därför håller jag mig till mina hjältar och hjältinnor, med de vackraste kärlekssagorna och vänner som hellre dör för varandra, än att rädda sig själva...
Och det kanske är sorgligt på sitt sätt, men samtidigt... vad gör man inte för att överleva?!



Jobba ska jag iaf göra... snart ....och duscha.... Men när fan då?!



Dagens soundtrack #2: Markus Krunegård - Jag är en vampyr


image59





och du...

ringde aldrig...



0-0. Mot Ljungby. Efter full tid. Förlust på straffar. I finalen. Det suger rätt hårt. Men jäklar i vad de kämpade hela helgen, de små liven! Och sen en HV-vinst på det. På det hela taget en godkänd helg!!

Och imorrn blir det testmatch mot Hovshaga, för egen del. Sjukt sugen på att hålla i klubban själv den här gången!!


(egentligen ska jag köra Cooper-test i skolan nu. men det gör jag inte. för jag skulle sova. men då jag inte är populär annars envisades folk med att både sms:a och ringa. gör ni inte det annars behöver ni inte göra det klockan sju och åtta på morgonen. tack!)


Dessutom kör vi Cooper-test med laget snart. Så det så!



Dagens soundtrack: Marit Bergman - Out on the piers


image55image56image57image58

Med Sötnöten i Kinnarps och kollar på hockey... Pelle och Thörnberg äger!!

englabarn

- and to know me as hardly golden is to know me all wrong, they were -

RSS 2.0