Jag har...

inget nytt att komma med... Inget alls! Förutom att julis träningsschema ser ut som följer:

Mån: Löpning 8 km + styrka
Tis: Cykling 1 h + styrka
Tors: 800 m intervaller 8 ggr + styrka
Lör: Aktiv vila, promenad 60 min


Jaaaaha...




Dagens soundtrack: The Postal service - Such great hights




Vi gör oss inte riktigt på bild, Kusin vitamin och jag...

Where is...

my mind?



Åt precis mat. Intressepil i ögat. Den smakade tequila. Det får jag leva med den kommane veckan. Fan.





Dagens soundtrack #2: The Pixies - Where is my mind?

Det mörker du ser...

gör att stjärnorna märks
lite mer



Och jag har ju helt klart de absolut klarast lysande stjärnorna i min närhet...



Idag är det dagen efter, dock en sådan med förvånansvärt lite huvudvärk. As a matter of fact, ingen alls. Trots tequilamissödet. Och det lilla psykbrytet....



Dagens soundtrack: The old 97's - Adelaide



och det var innan tequilan.... och jägern!

They won't see us...

waving from such
great hights...




Innebandyträning renar själen. Så är det bara. En annan grej som renar själen är alkohol. Det ska jag dricka på fredag tillsammans med min svägerska. Det tycker vi om! Kanske att en och annan vän lyckas slita sig från sina upptagna liv och följa med... vad vet jag. Jag vet bara att Linda och jag ska ha jävligt kul. För det brukar det bli med henne.... och det behöver jag mitt i all den här misären!




Dagens soundtrack #2: The Postal service - Such great hights


...




?




...



if you fall...

I will catch you
I will be waiting
time after time



Frågan är vem som väntar på mig...



Middagsrast. Fryser som en gnu. Träning ikväll. Innebär minimal tid till dvd-boxarna. Min värld faller samman. Aj då.




Dagens soundtrack: Air supply - All out of love

jag har...

inga vänner kvar
visst är livet underbart?



Jag har dock lunchrast nu...

Och för övrigt så måste det vara min favoritrad från Kent...




Dagens soundtrack: Junk - Life is good


and it...

breaks my heart..



Jag har märkt att jag inte har så många vänner kvar. Inga nära iaf. Och jag undrar om det bara är mitt fel. Om det är något som bara jag har gjort. Enklast hade väl varit att fråga rakt ut... men det är ingenting jag har lust med, för om det visar sig att det enbart är mitt fel, så vet jag inte om jag orkar ta den smällen. Inte själv.... så därför håller jag tyst. Och håller mig för mig själv....


Dessutom ska jag försöka bryta mig ur mitt V Mars- behov, med hjälp av tredje säsongen av Buffy... det KAN gå!




Dagens soundtrack: Regina Spektor - Fidelity

ingenting kvar...

mer än ett rostigt svärd
som hugger och vrider sig
i ditt bröst...



Det är ett välkänt faktum, att när man känner sig lite såhär låg som jag gör för tillfället, är det bästa botemedlet att spendera pengar. Så det ska jag göra imorrn, om jag kan släpa iväg mitt arsle en stund till jobbet på förmiddagen. Inte för att jag har särskilt mycket pengar, men för att känslan av att äga nya saker fyller tomrummet en aningens, särskilt när man har vänner, varav de flesta skaffat sig stadigt sällskap eller inte har tid. Då finns de där, affärena! Lyckliga jag... fast egentligen hade jag helst velat sitta här framför datorn och gjort av med hela min kommande lön på forever21.com. Najs! Men jag ska flytta, jag har inte råd med sånt!

För övrigt har min dag varit lika tråkig och förutsägbar som igår, trots försök att få med mig någon på bio. Det gick väl inte sådär jättebra, kan man väl säga.


"I made out once, back in the day. I think he had me pinned up against at woolly mammoth."







Dagens soundtrack: The Annuals - Fair






or feel...

something



När andra, vi kan väl säga ungdomar, spenderar sina fredags- och lördagkvällar med att supa sina hjärnceller till intet, sitter jag istället ensam på mitt rum och lyssnar på ett alldeles fantastiskt soundtrack, som får tankarna att bli sådär härligt melankoliska som de bara kan bli av musik... Vad gör jag här egentligen? Överhuvudtaget? Finns det någon poäng med det jag håller på med, eller är det bara en evig väntan på slutet? Ibland blir jag övertygad om att det egentligen är någon som spelar mig ett jävligt dåligt spratt. Men kom igen, jag har kommit på det nu. Så kan vi sluta leka det här nu?!
Jag vill vara med på riktigt nu... eller åtminstone få någon slags hint om att det finns en mening. En anledning till att uthärda...





Dagens soundtrack #2: Eberg - Inside your head

Been looking...

for a missing piece
but it was never here...



Funderar på en ny tatuering. Det är ju dock meningsslöst att göra den nu. Bättre att vänta tills hösten. Bättre väder för permanent kroppskonst. Funderar även på en ny piercing, frågan är bara på var? Vill ha en ring i näsa, dock har jag hört att detta ska göra alldeles för ont. Och smärta för att se ut som en tjur?! Njaaa... jag är lite tveksam till detta... En i läppen istället kanske?! Man får ju passa på medan man är ung och inte behöva oroa sig för arbetsgivare med åsikter.


Annars äter jag jordgubbar och missbrukar Veronica Mars och en av låtarna från andra säsongen, mer bestämt den här:

http://www.youtube.com/watch?v=mS3UjVgNL44




Och på tal om service.... Varför är personalen på ICA här hemma så ohyggligt otrevliga mot mig? Vad har jag någonsin gjort dom, förutom att spendera pengar på naturgodis och choklad, så deras löner blir betalade?!




Dagens soundtrack: Adrienne Pierce - Lost and found





Och du...

är så vacker
att Sinatra  skulle ha fallit
vid dina fötter





Saker jag INTE ska göra imorrn:
- plocka sju sorters blommor och lägga under kudden för att drömma om den jag ska gifta mig med (det skulle vända upp och ner på mitt sätt att se på saken)
- dansa runt en bladklädd stång, sjungandes en sång om grodor med tillhörande rörelser
- dricka mig så full att jag däckar innan kubbturneringen är över
- dricka mig full på en camping på Öland
- dricka mig full på en camping i Halmstad
- dricka alkohol överhuvudtaget (även om jag dock inte är alltför stenhård på just den här punkten)
- äta sill
- slå en drill (det lär jag ju göra, men det rimmade ju så fint!)


Saker jag däremot SKA göra:
- ha sovmorgon
- städa Betsy
- kolla DVD


Glad midsommar på er, era jävlar!!





Dagens soundtrack: The Baboon show - It's a sin

Mitt hjärta...

är ditt att förstöra
Låt din vän få veta...



Har hämtat ut biljetterna till Håkan idag. 17 juli, utebadet  i Ljungby (av alla ställen). SweetMarie, Sötnöten och jag. Blir kalas. Och dagarna två därefter är det festival i Tyrolen (mitt ute i metropolen Blädinge, någon som hört talas om den här bygden? Trodde inte det heller)

Och ändå är det någonting som saknas, trots att det där andra paketet kom idag, med tredje säsongen. Jag ska inte börja än, för jag måste kolla igenom andra säsongen en gång till, innan jag börjar. Innan kärlekssagan tar slut. Och jag bävar för det. Jag har aldrig levt i någon kärlekssaga, så jag vet egentligen inte vad jag pratar om. Det närmsta jag kommer är någon som spelade spel och bara fanns till hands mellan hans egna kärlekssagor... Men det är något sånt här jag tänker om. Någon som vill skydda mig från allt det där som skulle kunna gå fel. Någons famn att känna sig fullständigt säker i och någon som håller sin hand i nacken när läpparna möts.... Nåt sånt där... så skulle det kunna vara. Så är det inte. Så har det aldrig varit. Och känner jag mig rätt, blir det inte så heller....


- I'm the one whos responsible for what happend to you and I can't take that I hurt you like that. I can't take that I hurt you, when all I wanna do is protect you.




Hej då Sverige. Hej då EM.


(jag vill på festival i Tyrolen. jag vill inte gå dit själv.... ?)



Dagens soundtrack: Pete Yorn - Just another girl

What part...

of my ignoring you
makes you think you're welcome?



Jag har ett behov av uppmärksamhet, men vem har liksom inte det?! Dock tillfredställs detta behov väldigt sällan och när det väl gör det, suger jag åt mig av den som en brunbränd gräsmatta under ett efterlängtat regn (smööörigt!)... och idag har jag fått en hel del bevis på att jag inte alltid är så jävla dålig. Dels på träningen. Det känns skönt med ett "Bra Karlsson" efter avslutat byte, med lite eftertryck! Dels väntade ett vitt kuvert på mig vid hemkomsten från jobbet, även denna gång med Unversitetets logga på.... Bl a kunde följande läsas:


Du skriver med stor pondus och på fullgod svenska. Skrivningen visar på en påfallande skrivarbegåvning.


...visar på en stor förmåga ill abstrakt tänkande och en imponerande färdighet i det vetenskapliga hantverket för att vara på denna nivå.


Ett utomordentligt arbete. Fortsätt på detta sätt. Då kan du riktigt långt.




Tvivlare, ta er där bak!!






Dagens soundtrack: The Hollies - The air that I breathe

Och att hoppas...

på nåt fint
är att skjuta sig i huvudet...



0600 ringde klockan. 0619 gick jag upp. 0738 var jag på Willys parkering i Växjö. Det är ungefär tre och en halv mil dit. Där målade vi linjer i en timme och fick kakor av Polarbrödsbilen. Sen var jag på City gross och handlade onödiga saker. Sen åkte jag hem. Det är ungefär tre och en halv mil hem. Nu är jag hemma. Klockan är 1022. Jag åkte alltså sju mil för att måla linjer i en timme. Bensinen är dyr. Jag är en lagspelare. Det är söndag. Imorgon är det jobb. Jag vill sova...





Dagen soundtrack: The Postal service - Such great hights




Vill ha... väldigt väldigt mycket!



A long time ago...

we used to be friends
but I
haven't thought of you lately at all...



Såg färdigt andra säsongen igår. Tredje säsongen har inte kommit än, så jag antar att den behövde importeras först. SÅ jag tror jag börjar om på säsong ett igen, för vad ska jag göra annars liksom?! Städa bilen? Träna? Måla? Fixa iordning inför flytten? Näää vill syssla med så triviala saker när man kan ligga i sängen och kolla på DVD hela dagarna... Det är ju faktiskt "sommarlov".
Dessutom har jag tagit hem vad soundtrack jag får tag och det är en himla massa bra musik i den där serien, Veronica Mars. Börjar jag bli tjatig? Ja det förvånar mig inte... jag brukar bli det. Men nu ska det visst vara någon fotbollsmatch... och lite öl kanske?!



- But if love does try to find me, I'll be over by the espressomachine...
- Veronica! I think I did something horrible.






Och imorrn 0730 målar jag parkeringsrutor på Willys. Grattis till mig.



Dagens soundtrack: The Postal Service - Such great hights



inte så frisk..

Det kallas...

tvivel
det där som stör



Nää Lasse, det kallas verklighetsflykt
Det är något jag sysslar med på heltid
och det är något som jag gör jävligt bra
Tillsammans med min DVD-box!



Dagens soundtrack: The Hollies - The air that I breathe


Jag kommer aldrig...

höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp




Det här är nog det sista som syns av mig på ett par dar. Idag när jag var hemma på middagen, hade paket ett av två kommit. Andra säsongen av Veronica Mars. Ni vet var ni hittar mig hädanefter. Behöver jag påpeka att det andra paketet innehåller den tredje säsongen?!

Annat som skett:

- Varit på Teklastudent (grattis till T!!)
- körde hem på middagen idag och åt och kollade Veronica Mars
- Jobbet suger mer än vanligt eftersom det finns absolut ingen att prata med (inte kolla på heller!! :/ )
- Fått parkeringsböter på 400 spänn, eftersom jag stått för länge
- Måste köpa ny plattång, eftersom den jag fick av kusin vitamin måste lämnas tillbaka, då hon valde att slänga sin i golvet
- Sverige spelar sin första EM-match. Jag har precis börjat hata den här turneringen...Och då går jag ändå en utbildning som förbereder mig på jobb inom idrottsrörelsen! Men hatet beror på helt andra orsaker än just själva fotbollen




Over and out!


Dagens soundtrack: Håkan - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Lovisan och jag på 30-års fest i lördags..

Take a...

bow...



Det var en bra kväll igår. En väldigt bra kväll, utan missöden. Och sådana kvällar tycker vi om. När man är kompis med alla och än mer kompis med vissa som saknas ibland. Då blir det sådär varmt i hela magen och inte enbart på grund av alkoholen.
Dessutom vaknar man på morgonen och förundras över hur något så litet kan skänka så mycket glädje... jag menar, det är ju bara F-book!



Dagens soundtrack: Anthony and the Johnssons - Hope there's someone

So...

kiss me...



Blev plötsligt väldigt medveten
om att jag måste få något slags hopp
om att det finns en chans därute
även för mig


bara något litet....




Dagens soundtrack #3: Sixpence none the richer - Kiss me

dumdumdum...

är jag. Har gjort nåt dumt. Väldigt dumt. Med tanke på att jag är fattig student och igår inkasserade en parkeringsbot på 400 spänn. Jag skickade efter Veronica Mars säs 2. Och 3. I två olika omgångar (eftersom jag är lite efter). Jag ska leva på vatten och bröd hädanefter. Jag svär! Men å andra sidan, det lär inte bli mycket annan socialisation, så då kan jag väl få leva i min fantasivärld lite?!


Jaja...



Dagens soundtrack #2: Neverstore - Hold on... igen

Jahaaa...


hade jag en blogg också?! Det hade jag nästan glömt. Eller, jag har varit upptagen. Mycket upptagen! När jag inte har jobbat, tränat eller målat parkeringsrutor på Willys, har jag haft fullt upp. Med att kolla första säsongen av Veronica Mars. Och jag fastnade, som vanligt. Håller på att få hem säsong två, på nåt sätt som vi inte pratar högt om.
Jag har en tendens att bli sådär lite kär i karaktärena i de där serierna jag fastnar i. Just nu är jag alltså då kär i "Logan Echolls"... och lite smygkär i Veronica också då, eftersom de är det ultimata kärleksparet (förutom alla andra "ultimata" kärlekspar, som Rory och Jess, Buffy & Angel, Peyton och Jake (nää inte Luke!!), Julie och Matt). Jag erkänner, som så många gånger förr, jag har INGET liv. Men de där serierna är ett substitut för avsaknaden och så länge "Logan Echolls" påminner om någon jag känner lite sådär flyktigt och verkar vara lika bra på att byta saliv, så fortsätter jag försvinna bort i serier... Det håller hjärtat på plats ett litet tag till iaf...


Och när jag inte har jobbat, tränat, målat parkeringsrutor på Willys eller kollat på Veronica Mars, har jag lyssnat på Neverstore's, Hold on.
Och däremellan har min umgängeskrets blivit om möjligt än mindre... Grattis till mig. Imorrn är det 30-års fest. Imorrn ska jag inte bli alls lika full som på den förra 30-års festen jag besökte. Det är ett löfte från mig till er!


En annan orsak till att jag varit borta, kan också ha varit att jag blev så förbluffad av att min blogg inte uppfattades som helt meningslös, utan istället får fram exakt det jag vill ha fram! Nämligen det här:


"Det finns många fina texter där inne om allt och ingenting.
Och det är snyggt skrivet, mycket bra för den här tantens öga som drabbas av gråstarr när det blir för klumpig.
Jag anar ett hungry heart bland alla rader i kursiv stil."


Från den enda bloggaren värd namnet

http://detvaintejagdetvasossarna.blogg.se/






Dagens soundtrack: Neverstore - Hold on




och visst är det så...

att nån annan har gjort det här förr



Domen har kommit. Det gick bra. Jag är lättad. Snart är det dags för en annan dom. Jag ska bara få färdigt den här förbannade hemtentan och lämna in lite svar om presentationen. Sen går jag på sommarlov. I ungefär ett par timmar. För sen ska jag till betongen. Min betong. Eller min rost kanske är mer korrekt.
Fast just nu är jag mest sugen på glass... liksom.



Dagens soundtrack: Hästpojken - Caligula

Det är bara strimmor...

ett litet steg i världen



Det fanns bara en sak som grämde mig igårkväll. Och det är att Håkan inte fick spela så länge som han ville. För det fanns mer där liksom, men det fanns visst igen tid. Han kommer till L-by i sommar. Jag ska vara där... <3



jag kommer aldrig hitta hem igen
så det spelar ingen roll..




Dagens soundtrack: Håkan - Brännö Serenad, live i Kalmar...


Gud...

Och vad gör man inte för sin gud?!

Neverstore var inte dåliga heller...

Amanda did her thing..

englabarn

- and to know me as hardly golden is to know me all wrong, they were -

RSS 2.0